Friday 26 February 2010

The bathroom

8 comments:

  1. Wow. Ce frumusete. Art deco, ai?
    Cat de des ne jucam cu mozaicul, marmura si gresia in baie?! Am vazut odata o baie a unui pictor care era o opera in sine, iti venea sa iti muti salonul acolo.

    ReplyDelete
  2. Ai gasit tot la valea cascadelor?

    ReplyDelete
  3. Maria: Art deco. Iti vine sa mori, da.. Problema e ca nu poti sa te hotarasti doar pentru un stil si atunci ai nevoie de cateva bai bune sau case diferite ca sa poti sa te joci ca lumea...

    Anonim: Exact, la valea cascadelor, mai putin cada pe care am luat o din Bulgaria ca era mai ieftina, stii?

    ReplyDelete
  4. imi place oglinda...
    a cui e baia, stii?

    ReplyDelete
  5. Rayuela: design Armand Albert Rateau for Jeanne Lanvin, Paris, 1920–22; in the Musée des Arts Décoratifs.

    ReplyDelete
  6. http://img62.imageshack.us/img62/5728/margiela1.jpg

    how abt this frosty white..

    ReplyDelete
  7. Uuu... Decadent campagne chic. Mai, rosu clar pe undeva as fi pus si eu, dar nu mi as fi plantat acel LSD:) (loud style design) rosu libial. Tu ce zici?

    ReplyDelete
  8. Da..si eu m-as fi gandit de doua ori inainte..cu toate ca un obiect cult e intotdeauna binevenit..ma intreb daca e chiar originalul lui Dali..

    cu toate astea, ce mi place este nu neaparat piesa (am vazut-o de n ori) ci volumul..e nevoie de o piesa cu volum..eu as fi preferat sa dau ocazia patului sa fie o piece de resistance cu volum..dar un volum diafan

    ideal, daca ar fi designer la Margiela as fi plasat acolo un schelet rosu inalt cat camera.. yep..that would do it for me..e nevoie de contrast.. cu o panglica la gat evident :)

    ReplyDelete