Tuesday 2 March 2010

Amor

tara e plina de gropi, e in criza, e saraca, e ciopartita si voi vorbiti de libraria franceza, toleranta, elitism, limba. ia sa puneti mana pe lopeti sa faceti autostrazi. nu mai pierdeti vremea cu comentarii pe bloguri.
daca as avea putere v-as trimite pe toti la canal sa terminati dracului ce au inceput marii comunisti si sa legati bucurestiul de dunare si marea neagra.


ia mai terminati domnule cu prostiile! stati si comentati de pe macuri lucioase si vaiouri scumpe cand viata se poticnita in prezentul asta sarac.
hai! toata lumea la tarnacoape si lopeti sa scoatem tara din namol. dupa aceea puteti sa va certati cat vreti. ca librariea franceza are prea putine titluri sau ca e bine ca exista.


pe vremuri faceam transfagarasanul, valea oltului - astazi un mai facem nimic, eram mari. astazi doar stam - vegetam si ne plangem!
chinezii abia asteapta sa investeasca in romania. dar stiu ca nu suntem oameni de incredere si ne punem tot felul de probleme inutile in loc sa ne gandim zi si noapte la munca!


bunastarea unui popor depinde de harnicia lui. noi nu suntem harnici! preferam sa citim, sa folosim cuvinte sofisticate in tot felul de limbi si sa visam ca fluturii la campuri cu flori in timp ce traim in rahat!
sebastian - anonim

Asa e. Toata lumea il injura azi dar uita cate a facut. Rusine sa va fie. Noroc cu el care a facut metroul si ne a dat la toti un apartament unde sa stam...Cand va aud cu interbelicul simt ca innebunesc. Tata a fost deportat in Siberia si a muncit toata viata si nu se plange de nimic ci e demn. Si nu era din familie aleasa cum zic ei ci oameni simpli si desi stam intr-un apartament in berceni sa stiti ca acolo s-a format o comunitate si oamenii se ajuta intre ei si nu sunt trantori care viseaza la pamanturile odata avute pe care le munceau parintii nostri ca niste sclavi ca ei sa se duca la opera sau la alte chestii simandicoase. Bunica imi povestea ca stateau ca nesimtitele toata ziua trantite in pat cu o carte si vorbeau in franceza ca ea sa nu inteleaga. Ii vad pe toti batranii astia din blocurile din centru cu fetele arogante doar pentru ca inainte ei au fost bogati sau intelectuali...dar nu si ar vinde apartamnetul sa se mute in berceni ca sa aiba caldura si ne tin pe noi in frig doar ca sa stea ei in centru. Eu stau in berceni si nu e frumos acolo dar in casa mea e cald si stau in maiou si chiloti. Aici la salon am nevoie de caldura ca clientele se dezbraca, ma rog, stiti cum e, si nu am ce sa fac decat sa le pun un radiator ca zgripturoaicele astea fac economie si dau drumul la centrala doar de doua trei ori pe zi. Nu-mi vorbiti mie de ei ca sunt niste nenorociti. Cred ca daca citesc o carte sunt mai breji decat noi. De parca noi nu suntem oameni. De ifose sunt satula, munca, asta ne tine, ca altfel innebunim. sa puna mana sa faca ceva, ca tata si acum mai ajuta un vecin, nu sta locului o clipa. dar nu, ei prefera sa stea in depresia lor.
Alexandra

draga alexandra,



ne potrivim, gandim la fel si avem aceleasi origini sanatoase.


ai prieten?


eu sunt saten, am ochii verzi si imi place foarte mult salata de vara cu rosii de tara. nu pun pret pe lucrurile materiale, nu tin cont de moda si modiste, nu beau si nu fumez - ceea ce imi asigura un fizic si tonus absolut sanatos.
lasa-mi mailul tau daca vrei sa incepem ceva serios.
sebastian - anonim
ps: n-am nici blog


Sa stii ca asa mi a ghicit de sfantu vasile cineva...sa mai zici ca nu e adevarat! In prima zi de baba de undeva din undele ascunse un cavaler de trefla o sa te curteze pe drum de seara. Important e sa speri, vezi...
Eu cred in seriozitate si valori in general. Sunt divortata si nu am copii.


alexandra23@yahoo.es.

6 comments:

  1. hah
    à bon entendeur, salut !!!!

    ReplyDelete
  2. pas mal mon ami, pas mal :)

    ReplyDelete
  3. de fapt, de aici incepe totul,,, din zona celui care vorbeste fara sa fie intrebat si frustrat (pe buna dreptate) din cauza asta... constructii peste capetele noastre, suntem niste maimutze...

    ReplyDelete