Tuesday 20 April 2010

Dulceata de caise

Fata asta Larisa avea probabil in jur de 25 sau 30 de ani. N avea nici un chichi dar... sa fim seriosi, eu funduri din alea ferme n am mai vazut de cand eram mic.. De asta m am si lasat de scoala pentru ca ma saturasem sa citesc romane in care eroina fatala avea fund tare, tuguiat, geometric... Eu la bar aici nu vad decat vergeturi, celulita, piele lasata.. mai ales cand se urca astea pe bara si trebuie atunci sa si contracte muschii lipsa. Cand se apleaca, ce sa mai, m am invatat si inchid ochii ca nu vreau sa vad gropitele de grasime de sub fese.

Eu am invatat o pe Larisa ca trebuie sa si spele buricul ca nu se intampla nimic. Ei, ma sa ii spusese sa nu l zgandare de mizerie ca se infecteaza si atunci ea nu isi spalase buricul niciodata pana nu m a intalnit pe mine.
Imi amintesc intr o seara cum barfeam cu Larisa, ma rog asta era numele de serviciu.
- Mai fata, colegei tale nu ii e scarba de individul asta de si plimba curul pe fata lui? Si i am aratat  inspre colega ei de peste masa si porcul de o suta de kile ce si freca un lant de aur intre dinti…Pai de ce sa ii fie scarba mai Nae, e iubitul ei.

Ce sa te astepti?
Clarisa era o vanzatoare. De fapt, asa o si intalnisera aia de la bar. S a dus patronul sa si ia tigari de la magazinul unde lucra si a vazut o. Purta un tricouas roz si niste bermude galbene. Cand a bagat de seama ca e stramta, i a mai cerut si un borcan de maioneza pentru ca le vazuse ca sunt pe ultimul raft. Voia sa i vada fundul. Fata insa s a aplecat si a scos de sub tejghea borcanul cerut. Atunci el a mai cerut castraveti murati, o cutie cu cereale, piure praf dar nimic, fata i le dadea din rezerva de sub tejghea. I a placut de ea, privea cumva prin tine ca o bovina, se misca incet, respira usor si parea rabdatoare. Ce l a cucerit era ca nu vorbea deloc. Ingana asa. I ar fi putut sa i ceara orice si ea s ar fi supus cuminte. A avut noroc insa cu dulceata de caise, pesemne nu prea avea cautare. Si atunci Clarisa si a plimbat ochii in jos, si a lins buzele si s a intors…

2 comments:

  1. Ce mahala misto. Memorabila faza si cu mama care a invatat-o sa nu-si spele buricul ca se infecteaza:)

    ReplyDelete
  2. Draga anonim, Nae a invatat o multe, iti dai seama, acum nu mai poarta bermude dar din nefericire, atentia lui i a dat incredere si inceput sa vorbeasca.

    ReplyDelete