Friday 27 May 2011

Cand iti pleaca degetul, nu-l mai opresti, stii cum e...

Romanii prefera blocurile de sticla acum, blocurile, in general, ca asa au crescut, cu asta s-au obisnuit si atata pot. Le prefera in locul caselor vechi pentru ca ei nu au apucat la partid, cand vorba aia, se dadeau pe linie, asa ca altii de ce sa aiba. Sa le darame. Si stii ce greu se intretine o casa veche? Eu mi-am facut noua si sa vezi ce-am tras.

Nu merg pe jos nici pana la chiosc sa isi ia tigari, daramite prin cartierele de case vechi, haihui, sa priveasca palate, detalii, stucaturi, gradini vechi, cismele sculptate. Dar, foarte bizar, viziteaza Roma, Venetia, Paris, Viena. Venetia, inteleg, ca are mare si porumbei, dar restul nu stiu de ce.

Nici cu bicicleta nu merg, ca doar nu am innebunit, sa zica lumea ca sunt sarac, ei merg cu masina nu cu trenul la comun, mama, ca ne-a ajuns de cat am facut naveta la tara la scoala. Nordicii sunt ciudati oricum, ai vazut cum sunt asa modesti?

Fetele se epileaza la salon, inghinal total, ca asa le plac barbatilor.

Isi pun poze pe facebook cu piete de flori si legume din Cannes si la miting piata Matache au fost doar 100 de oameni.

Le plac cainii vagabonzi ca asa au cui sa dea resturile de la masa, la serviciu la parlament sau in fata blocului, ca te pazesc de hoti si se bucura cineva sincer cand coboara din masina.
Da, au murit niste oameni, nu stiu ce, dar ce au cautat aia acolo, nu era normal sa reactioneze cainii noaptea?


Romanii prefera calutii decat sa isi trateze depresiile.



Romanii spun locatie nu loc.

Prefera culorile stridente la casele de plastic de vacanta si se intreaba ce dracu o face Charles cu Viscriul ala.

Picnicul, pardon gratarul, doar inghesuit, la Lebada, la padure, pe sosea, masina langa masina, paturica langa paturica si gratar langa gratar.

Acesti romani voteaza cu x pentru ca isi apara niste interese, normal.
..........................
In fond, daca se intrerupea electricitatea inainte de a incepe meciul Dinamo-Steaua, nu ieseau in strada?