Monday 4 May 2009

Indreptar pentru ciupercute, ursuleti si apusuri poetice

Indreptar pentru ciupercute, ursuleti si apusuri poetice
sau sustinerea blogosferei feminine

Simt ca e de datoria mea sa va ajut sa intelegeti niste lucruri de bun simt. M am plimbat prin niste bloguri de fete. Sincer, n am avut timp sa citesc tot pentru ca scriu foarte mult dar stiti tare bine ca ajunge sa citesti cateva paragrafe ca sa fii cucerit sa cumperi cartea de la Carturesti. Am cateva recomandari sa le fac.
1. Sa nu mai scrie.
2. Daca totusi continua sa o faca, sa faca amor macar o data cu un necunoscut de la un club. (Sunteti toate dragute,o sa reusiti, ii faceti si pe ei fericiti deci sunteti si generoase). O sa le prinda bine, se elibereaza tensiunile si mintea se limpezeste de la sex. In plus, vor avea ce sa povesteasca si va creste traficul , caci toata lumea stie ca cel mai tare subiect ramane sexul.
3. Sa nu isi mai puna fotografii trunchiate si artistice cu ele pe blog! Daca vrei audienta sau iubit pune filmulet cu tine pe boogie porn blog! Pentru ca vor sa se imperecheze, (altfel nu si ar afisa fizicul in poze narcisiste pe blog) nu trebuie sa se mai chinuie sa isi faca blog despre ursuleti, apusuri de soare, cirese, pasiunea pentru vintage zara si plimbari boeme in tramvai sau vrabiute in cismigiu.
4. Sa se duca la terapeut sau sa isi schimbe prietenii buni care le au incurajat sa scrie. Fetele prietene sunt rele, dragele mele, n au vrut decat sa va ridiculizeze. Motivul pentru care si voi le aveti pe blogroll pe ele nu e deoarece le apreciati ci ca sa va creasca audienta.
5. Sa nu ne mai spuna ca le e greu sa faca diferenta intre realitate si fictiune, le anuntam ca metoda asta dadaista de agatat/impresionat e passee, si ca o sa le fure si ultimul baiat singur corporatistele.
6. Poezia rasuflata nu te duce nicaieri. Zburatorul il stim de la scoala, acum gata, la treaba.
7. Sa nu isi mai exprime tristetea metafizica ca sa fie cool. Sunt trista, ah, nu stiu...mi as dori sa dispar, imi place ploaia vara, etc. Sa pastreze subiectul pentru cand chiar e cazul. (N am bani, copii din Africa, m au dat afara de la serviciu, mi au furat portofelul, am picat licenta, cainii vagabonzi, ma insala iubitul, etc).

7 comments:

  1. Excelent! Ai omis poate doar chestia cu singuratatea... Scriu ca vor sa faca ceva cu asta dar nu sunt sincere sa si vorbeasca direct despre drama asta a noastra a tuturor..

    ReplyDelete
  2. sorry!in spatele acestei,,recomandari"mi se pare ca sta sexi braileanca,eu prefer apusuri de soare si ploaia de vara in locul sexului cu necunoscuti...bravos natiune asta da,democratie

    ReplyDelete
  3. hahaha. cu sex sau fara sex? apusurile zic. oricum nu asta era ideea asa ca iti recomandam blogul apusurilecelorsinguri.incavirgina.31 impreuna cu o banana, nedecojita ca sa intelegi ce inseamna tare :)

    ReplyDelete
  4. Pentru domnisoara cu apusuri si ploaie, de ce te ai suparat? Hai, sincer, zi ne..ai poze artistice cu tine pe blog?

    ReplyDelete
  5. haha .. simpatic postul ... uneori nu ajunge hi5 sau facebook :p hai sa postam pe blog, sa stie toata lumea cat suntem de sexi si totusi trecem printr-un moment de criza existentiala :p
    si totusi ai cam generalizat vorbind de blogosfera feminina (am dat multe super-bloguri de fete) ;o) si in plus si voua va plac uneori ciupercutele, ursuletii si apusurile de soare :o)

    ReplyDelete
  6. Draga Fanfan, ha,ha, exact. Bineinteles ca am generalizat absurd, nici o fata inteligenta blogger insa nu poate sa se simta ofensata, daca nu e in categoria aia.. In fond, oricine poate sa scrie ce vrea, etc dar te expui la riscul pateticului care da prost in scris si confunzi scrisul cu terapia:)

    ReplyDelete
  7. Ha, ha.
    Alea care s-au culcat cu un necunoscut in cluburi scriu despre primul troleu, nu despre apusuri.
    Si oricum toate femeile sunt niste porci (dar de aceea s-a inventat rexona)

    ReplyDelete