Monday 22 June 2009

Mi se pare normal sa ai o amanta

Cand credeam ca incep sa ma plictisesc groaznic, am mai auzit de niste prieteni care se insala...auzit e putin spus, avem confirmarea de la unul dintre ei, pentru ca l am vazut din gresala...si nici nu imi trece prin cap sa ii spun celui inselat, asta este clar...ca nu vreau sa mi pierd prietenii si nu vreau sa sufere nimeni. Nu e treaba mea. Si basca, ar fi urat si imoral sa tradez.



Mi se pare normal sa ai o amanta din cand in cand dar sa o respecti, domnule. Sigur ca nu oricine poate, trebuie sa stii sa minti bine, sunt unii care se inrosesc, se balbaie, se pierd cu firea, si nu merge asa, trebuie sa negi tot in caz de ceva, sa nu uiti sa iti stergi toate mesajele din telefon, sa iti scoti bateria dupa ce ai sunat o ca sa o stergi din memorie numarul, sa iti lasi intotdeauna masina ta iubita in fata la serviciu si sa te deplasezi cu taxiul, sa te speli bine si inainte si dupa, sa nu platesti cu cardul si sa stergi emailurile imediat. Pe ea trebuie sa o alegi si dupa criteriul locuinta. Trebuie sa stea in Berceni ca stii ca pisi nu se duce acolo niciodata, ce sa caute acolo, doamne?! Prietenii tai nici atat, ca doar n au innebunit.



Si sa ai o relatie normala. Nu asa cum fac unii care la betie, intr o seara la un club cand ies singuri, ca pisi e in delegatie, beti morti, capata curaj, se scapa si ... nu i stii numele, te scoli si pleci dupa; asta mi se pare o lipsa de buna cuviinta. Macar du te la prostituate si plateste.



Pai, nu, ce ea nu e un om? Te duci frumos la ea acasa, din cand in cand se intelege, ca sa nu se prinda pisi, si ii mai faci cate o atentie din cand in cand, si ai o relatie...mai si comunici..ii povestesti de serviciul tau si ce te enerveaza la echipa ta, vorbiti de filme misto dupa si o intrebi daca prefera mancare de la Mc sau de la libanezi..Sigur si ea spera ca o sa o lasi pe pisi si o iei pe ea, ca nu e proasta, de aia si sta cuminte sa ii faci ce vrei tu si primul lucru cand te vede iti face un blowjob de innebunesti...de la usa... de nici nu apuci sa o saluti...dar nici tu nu esti prost. Ca doar stii ca ea iti face toate astea pentru ca vrea sa te pacaleasca si nu pentru ca te iubeste ca pisi. Sa creada ea ca o sa ii faci tu asta lui pisi..



Draga de pisi... Ea e altceva... Cu ea vrei sa te insori poate intr o zi. E inteligenta, frumoasa, mama o place pentru ca ii seamana... cu ea vrei sa faci copii normal, si iesiti cu prietenii tai si ea are o pozitie tare, castiga bine si ce sa mai, o iubesti. Cu ea mananci la restaurant, ea iti cumpara cele mai tari tricouri de pe ebay, te face sa razi, cand vii acasa ea e acolo si iti mai face un masaj, barfiti prietenii impreuna si iti aduce mereu un cadou din delegatie si iti ia si pasta aia de dinti care la noi nu se gaseste ca stie ca tii mult la igiena ta. Mai ales dupa ce vii de la amanta si ai facut o sa moara cu limba ta si ai impresia ca nu o sa mai scapi de mirosul ala de scoica de mare... si apoi stii ca trebuie sa o saruti pe pisi ca ei asa ii place si ce ii place ei, iti place si tie, si pisi e prietena ta scumpa, care cand n ai ce sa faci si prietenii tai n au chef de tine e acolo mereu si le lasa pe prietenele ei..si vine la tine ca sa nu fii singur. Si nici nu trebuie sa faci dus mereu, ca ea te place si asa si poti sa mananci ceapa cu rosii ca ea nu se supara...si apoi vrei sa adormi si te cuibaresti in ea si ea te mangaie si nu isi infige unghiile ca cealalta in spatele tau. E dulce si cand plange, ca au suparat o aia de la serviciu, ti se rupe inima si o iei in brate si esti implinit.

4 comments:

  1. Dar nu din Berceni, te rog.
    O Lolita ireala :P

    ReplyDelete
  2. Mie mi se pare normal sa ai amanta daca ai nevasta, altfel nici nu mai stii bine pe cine inseli, pina la urma - cadrul legal care stabileste limitele, blablabla...ce haz are sa incalci o limita inexistenta?

    ReplyDelete
  3. E clar ca si pisi are un amant. Altfel, as suspecta-o de prostie. :P
    E ceva cool la mijloc

    ReplyDelete
  4. In fond, asta e intrebarea in povestea amorul...cine pe cine prosteste?:)

    ReplyDelete