Friday 18 March 2011

Flaneur


Ne detestam reciproc, era clar. Fara resentimente, insa. Pasnic. Matur. Ne intalneam pe la partyuri si ne salutam civilizat. Viata a facut sa ne intalnim din nou si sa si lucram impreuna. Atunci, ca sa temperez lucrurile, cu manipularea interpersonala de care ma folosesc ca o tarfa, il felicit ca ce geanta misto are. E albastru de grecia, din piele artizanala florentina. Nu imi placea albastrul ala opulent pentru o geanta masculina, dar voiam sa incep cu dreptul noua relatie. Acum nu mai scap, ma suna sa cinam mereu.

Multi oamenii se plimba pe strada purtand pe umar o geanta mare si in degetzele cara o punguta alba chanel sau o carte.

Imi plac mult cele 2 filme ale lui Puiu. Dar, cum se intampla cu toti oamenii misto de tot, prefer sa stau mai mult sa ii ascult, fata in fata. Suntem mai sinceri cand conversam decat in opere.

Ma incomodeaza discursul spartan de care nici eu nu mai scap, idei, cauza-efect, pam pam. Mai cu seama cand logica nu ne serveste in suferinta, moarte, amor.

Iubitul vrea un caine, aha, deci vrea copii. Nu stiu daca vreau sa merg la mare sau nu, bon, esti indecis, trebuie sa vezi un terapeut.

No comments:

Post a Comment