Thursday 7 April 2011

Sugestii pentru restaurantele cool din oras


1. Maniile. Nu schimbati scrumierele dupa ce s-a fumat 1 tigara. E obositor, intrerupeti un gand, fosniti, intimitatea e deranjata.
2. Farfuriile se ridica toate in acelasi timp, dupa ce toti mesenii au mancat, ca sa nu deranjezi. De asemenea, felurile se aduc toate deodata.
3. La platoul de branzeturi, se aduce paine. Lipsa painii ne aduce aminte de barbari.
4. Observati. Daca simtiti clientii ca sunt in cautare de conversatii, glumite, puteti fi simpatic si sa trancaniti, na, asa e negotul, sunt unii care de aia ies, sa fie vazuti, altii sunt expati. Daca nu e cazul, nu are nici un rost sa va bagati in vorba.
5. Rosiile proaspete nu merg cu tonul in salata.
6. Clientul e sensibil. Fii atent. Nu il intreba dupa ce vine a 7 oara, E prima data la noi?

No comments:

Post a Comment