Friday 1 July 2011

DEX REX

Hai sa ne impartim in tabere putin ca sa  fie lucrurile clare:

Pe de-o parte, stim ca Mihai e un pampalau, ca are prune in gura, ca are urechi clapauge, ca e un bosorog si a mai si plecat cu tot tezaurul din tara, fara macar sa fie in stare sa faca un baiat. Din aceste motive stim ca monarhia nu are cum sa fie o solutie pentru Romania, si ca orice s-ar zice,  in vremea in care Romania era regat, se traia ca naiba. Mai stim, insa, ca ne place Printul Duda foarte mult. Si da, stim ca suntem foarte scandalizati zilele astea.
Pe de alta parte stim insemnatatea cuvintelor tradare si marioneta. Si pentru ca avem o minima doza de empatie, stim de cand l-am urmarit pe Majestatea  Sa  vorbind in interviuri despre abdicare ca si Majestatea Sa stie prea bine semnificatia acestor doua cuvinte. Stim din totdeauna si vom sti,  in continuare, ce decizii grele a trebuit sa ia la o varsta atat de frageda, ca monarhia si Casa Hohenzollern sunt o alternativa viabila pentru Romania  si ca vom continua sa militam pentru asta.

Demian

6 comments:

  1. N-am inteles.

    ReplyDelete
  2. @Anonim: Pentru ca m-ai prins intr-o pasa buna: primul paragraf reprezinta una dintre tabere iar ce de-al doilea cealalta tabara. Alege una si gata. Si te rog sa nu incepem cu afirmatii de genul "lucrurile nu sunt niciodata black or white". Adica in principiu as fi de acord cu asta, dar nu este nici locul si nici nu am talentul si rabdarea necesara pentru a descrie nuante.

    ReplyDelete
  3. "ne place Printul Duda"?!

    ReplyDelete
  4. @k: pai nu e pampalau, nu vorbeste cu prune in gura, are niste urechi in media europeana, este tanar si nici nu a plecat cu tezaurul, deci ne place foarte mult. hai, alege si tu o tabara ca nu are nici un farmec altfel

    ReplyDelete
  5. dar am facut-o deja, draga demian. maximilien robespierre in da house, gen.

    http://chestiilivresti.blogspot.com/2011/06/sah-la-rege.html

    ReplyDelete
  6. @k: ce bine, imi plac cititorii care aleg tabere. si mie imi place house-ul, dragule.

    ReplyDelete