Thursday 2 February 2012

Google travel


Da, se va trăi online.

Masele nu vor mai călători, căci va exista un program google travel, scump e drept, care să te plimbe la Acropole din vârful patului, scăpând şi de căldură, deci industriile transporturilor şi  turismului vor suferi enorm, dar, na, anumite ţări, meserii şi ministere vor dispărea.Deja pe atunci va exista Ministerul Internetului iar noul petrol va fi netul pentru care vom plăti mult pe lună. Electricitatea va aparţine evreilor.

Inutil să nu ne întrebăm cine nu şi-ar dori măcar comisioanele neplăcute să se facă şi pe internet. (toate operaţiunile bancare, depunere acte ghişeu etc.) Excepţie făcând oamenii ce nu s-au adaptat dar care nu vor mai fi, în curând. Pedanţii, mocofanii vor putea să scrie emailuri interminabile în continuare.

Bineînţeles că marea majoritate va trăi doar online. Nenorociţilor şi mizantropilor, li se va alătura marea populaţie. Adică tipul consumerist, mulţumit cu orice i se vinde, ce nu caută nimic şi care vrea să fie ca toată lumea, (mătase, poliester, fleoşc, caviar, icre, o apă şi un pământ). Legumele le ia de pe cutare site, nu vrea să le culeagă sau să le planteze el iar legumele poate oricum nu se vor mai planta. Cu prietenii se vede online. Cum nu mai trebuie să se vadă afară cu oamenii, a scăpat, nu mai trebuie să facă sport. Vom fi graşi dar virtual ne vom modifica cum vrem înfăţişările. Vidanjorii vor face greve non stop dorind să lucreze şi ei online.

De oamenii cool nu vom scăpa nici atunci, vor exista, vor fi bizarii ce ies din casă, se vor încăpăţâna să folosească cuvântul cool arhaic ‚real’, nu se vor masturba online ci vor face amor cu oameni, vor merge pe jos pe stradă, vor  mânca la restaurant şi nu online, vor cumpăra aşa numitele cărţi pe suport de hârtie etc. şi alte drăcii.

Şi dacă tot se va lucra online, de pe canapea şi toate cumpărăturile le vor face online, atunci de ce să-şi mai cumpere pantofi dacă nu vor ieşi niciodată şi pot să îi deseneze online...şi doctorii să ne lase în pace, nu pot presta servicii online, gata, nu mai avem nevoie, şi în fond, oamenii se vor întreba de ce  să îşi prelungească viaţa şi de ce să nu se sinucidă liniştiţi.

Sinuciderea, o ultimă prejudecată.